Gratis levering in België vanaf 29 € aankopen // In Frankrijk vanaf 35 €
Gratis levering in België vanaf 29 € aankopen // In Frankrijk vanaf 35 €
Winkelwagen 0

Voorwaarden

Conditions Générales

Bedrijfsgegevens

Een terugkeer naar de natuur

Zomer Sylvia

Georges Rodenbachstraat 20

7080 Kaders

België

E-mailadres: sylvie@un-retour-au-naturel.be

Ondernemingsnummer: BE0656652386

Tel.: 0491/ 55 38 79

Verkoopvoorwaarden

Bestelling :

Eens de bestelling geplaatst is, kiest de koper zijn betaalwijze en zijn leveringswijze, op een afhaalpunt via Mondiale Relay of thuis via Mondiale Relay of Bpost.

Zodra de bestelling is gevalideerd en betaald, ontvangt de koper zijn bestelling zo snel mogelijk.

De prijs van de levering wordt tijdens de betaling automatisch berekend op basis van het gewicht van de bestelde goederen.

Een order- en verzendbevestiging wordt per e-mail verzonden, deze bevat alle nuttige en noodzakelijke informatie om te weten op basis van het type bevestiging, orderbevestiging of orderverzending.

De koper heeft het recht om een ​​klacht in te dienen in het geval dat een pakket niet is ontvangen.

Een mogelijke terugbetaling kan worden afgesloten na een onderzoek uitgevoerd door een terugkeer naar de natuur die de oprechtheid van de koper zal bevestigen, maar ook volgens de voorwaarden die hieronder worden vermeld in het punt " Termijn voor herroeping en teruggave van goederen en klachten". 

Un retour au Naturel behoudt zich het recht voor om een ​​bestelling om welke reden dan ook niet te bevestigen.

Prijs :

Prijzen worden weergegeven in euro's en btw is inbegrepen in de prijs van alle artikelen in de online winkel.

Het btw-bedrag dat is inbegrepen in de prijs van het bestelde artikel is zichtbaar tijdens het afrekenen.

Betaalmethoden :

De betaling van de bestelling gebeurt in beveiligde modus via een beveiligd betalingsplatform.

Tijdens de betaling worden de verschillende betaalwijzen aangeboden, de koper kiest zijn betaalwijze.

Un retour au Naturel behoudt zich het recht voor om een ​​bestelling te annuleren in geval van weigering om betaling per kredietkaart te autoriseren waartegen de bankinstelling van de Koper zich verzet of in geval van een bestaand commercieel geschil met de Koper.

Levering :

Bij het afronden van de bestelling door de koper worden de leveringskosten automatisch berekend op basis van het gewicht van de bestelde goederen, deze kosten kunnen niet worden betwist door de koper zodra hij er kennis van heeft genomen bij het betalen van zijn bestelling.

De bestelling wordt geleverd op het door de koper gekozen of opgegeven adres of afhaalpunt bij het plaatsen van de bestelling.

De koper dient bij de levering de staat van zijn pakket en zijn artikelen te controleren.

Tijd om te bezorgen

De maximale bezorgtijd bij een particulier is 1 maand, hoewel een bezorging over het algemeen nooit langer dan een week duurt.

Claim :

Wat betreft thuisbezorging:

Op het moment van bezorging van het pakket is de koper verplicht om de staat van zijn pakket te controleren in het bijzijn van de bezorger en om ervoor te zorgen dat er geen item beschadigd is of ontbreekt in het pakket, omdat een retourzending naar Natural niet verantwoordelijk is voor eventuele schade of diefstal van goederen die worden aangetroffen nadat de bezorger is vertrokken.

De bezorger moet getuige zijn van de schade en het pakket moet onmiddellijk door de bezorger worden teruggestuurd op verzoek van de koper die heeft geweigerd het pakket in ontvangst te nemen voor Un retour au Naturel om de schade aan de koper te vergoeden.

Als de voorwaarden om te profiteren van een terugbetaling of een nieuwe levering van de beschadigde of gestolen artikelen zijn gerespecteerd, begint een terugkeer naar de natuur na een onderzoek uitgevoerd door een terugkeer naar de natuur die de oprechtheid van de koper zal bevestigen. de koper vergoeden door de bestelling in zijn geheel terug te betalen of door de beschadigde of gestolen artikelen opnieuw te leveren.

Met betrekking tot levering aan een relaispunt:

Bij het herroepen van de bestelling heeft de koper de verplichting om de staat van zijn pakket te controleren en ervoor te zorgen dat geen enkel artikel beschadigd is of ontbreekt in het pakket, omdat een terugkeer naar de natuur niet verantwoordelijk is in geval van schade of diefstal van goederen die zijn waargenomen zodra het pakket is ingetrokken.

Na beschadiging of diefstal van een pakket dat op een afhaalpunt aankomt, kan een eventuele terugbetaling of compensatie door verzending van een nieuw pakket worden afgesloten na een onderzoek uitgevoerd door een terugkeer naar de natuur die de oprechtheid van de koper zal bevestigen, op voorwaarde dat de bovengenoemde voorwaarden om van de terugbetaling te genieten zijn gerespecteerd.

Verantwoordelijkheid :

A return to natural kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door het gebruik van de verkochte goederen

In geval van een probleem tijdens de online betaling, is Un retour au Naturel niet verantwoordelijk voor de slechte uitvoering hiervan en de veroorzaakte schade.

Un retour au Naturel is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor onderbrekingen van de toegang tot haar online winkel en de gevolgen die daaruit kunnen voortvloeien.

Un retour au Naturel is niet verantwoordelijk voor het frauduleuze gebruik van haar distributiemiddelen en wijst alle verantwoordelijkheid af in geval van inbraak in haar computersystemen en gegevensdiefstal, uiteraard doen wij ons uiterste best om deze inbraken te voorkomen.

Un retour au naturel is niet verantwoordelijk voor de overdracht van virussen via haar online winkel .

Links naar onze webshop

Als onze online winkel links bevat die verwijzen naar andere webruimtes buiten het domein van het adres https://un-retour-au-naturel.be en gegevens van derden, worden deze links alleen ter informatie verstrekt, zonder dat wij enige controle over de inhoud of gegevens van deze sites. Dienovereenkomstig aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van dergelijke links.

Bedenktijd en retourneren van goederen

Het herroepingsrecht is 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling, op voorwaarde dat de producten worden geretourneerd in de originele verpakking, de verpakking van het product en het product, onbeschadigd en ongebruikt.

In geval van retournering betaalt een natuurlijke retourzending de koper terug na ontvangst van het pakket, op voorwaarde dat het pakket op zijn bestemming aankomt in de staat waarin het werd afgeleverd, dat wil zeggen in perfecte staat en onbeschadigde goederen.

Om dit herroepingsrecht uit te oefenen, moet de koper binnen deze termijn Un retour au Naturel per e-mail op de hoogte stellen van zijn verzoek tot herroeping op het volgende adres: sylvie@un-retour-au-naturel.be

De klant retourneert de artikelen op eigen kosten.

Als aan alle voorwaarden is voldaan, verbindt Un retour au Naturel zich ertoe de koper zo snel mogelijk na de datum van ontvangst van het product/de producten terug te betalen.

Voorwaarden:

De voorwaarden zijn onder voorbehoud.

AVG gegevens

De persoonsgegevens van de koper worden verwerkt in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, de persoonsgegevens van klanten worden in geen geval verspreid, ze blijven eigendom van de webwinkel A return to natural en doet komen er niet uit, klantgegevens worden bewaard en gebruikt voor één doel, onze bezorgservice.

Klantgegevens blijven vertrouwelijk en worden alleen voor dit doel gebruikt (leveringen).

We behouden ons het recht voor om contact met u op te nemen om ervoor te zorgen dat uw bestelling goed wordt begrepen (onvolledig adres, nauwkeurigheid, verkeerd geplaatst pakket, enz.).

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

In geval van een geschil komen Un retour au Naturel en de Koper overeen het Belgisch recht toe te passen en de bevoegdheid te geven aan de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Brussel.


Ouder bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd